INTROSPECTICA

Konsult

Företaget

 

Företaget drivs av Annette Leion, som ansvarar för utbudet av kurser och utbildningar.

Annette har utbildning som Beteendevetare med inriktning mot arbetslivsfrågor från Sverige, och vidareutbildning i USA inom klinisk psykologi samt beteendeterapi. Hon är också utbildad Hypnotherapeut och har arbetat många år med mental träning.Under cirka 20 år har Annette varit student vid Self-Realization center i Los Angeles. Ett center för inre utveckling genom meditation och självinsikt baserad på ett kognitivt förhållningssätt

Annette har sedan början av 1980 arbetat med djur- och naturbaserad handledning/terapi. Grunden till detta fick hon i USA genom arbete med utomhusterapi. Barbara Rector, en av föregångarna och auktoriteterna inom hästterapi framför allt i USA, har varit och är fortfarande handledare till Annette i hennes arbete med hästar och människor. För ytterligare information inom detta område sök gärna på Barbaras hemsida "Adventure in Awareness". 

Jessica Leion är  assisterande ledare inom Adventure in Awareness, Individ- samt Grupputveckling. Jessica har en bakgrund som Beteendevetare med inriktning mot arbetslivsfrågor. Förutom detta bidrar Jessica med kunskap och erfarenheter inom områdena Friskvård och Hälsa.

Du är här: Home Om företaget Företaget

INTROSPECTICA KONSULT 
c/o
Annette Leion
Månestad-Hagalund 2
585 93 Linköping


e-post:   Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.