INTROSPECTICA

Konsult

Enskild Handledning

 

Ibland är inte livet lika enkelt att leva som vi tänkt oss. Vi kanske ställs inför svåra avgöranden, vi känner oss jagade av alla "måsten", eller vi kanske känner oss nedstämda, stressade och behöver någon att prata med. Då  kan det kännas bra att prata med någon utanför familjen och vännerna. Någon som kan hjälpa mig få en  distans till mina problem för att kunna göra mer hälsosamma val, eller någon som lyssnar och stöttar under svåra stunder.

Det finns ju även perioder då jag är mer intresserad av att lära känna mig själv, att bli det mesta som just jag kan bli. Stunder i livet då vi vill utvecklas och hitta nya mål i livet. För att arbeta med detta, som vi kallar personlig utveckling, använder vi begreppet Livscoaching.

Ännu en grupp för enskilda insatser är chefer och arbetsledande personal som behöver någon att diskutera med utanför det egna företaget. Samt ibland även fördjupa sin kunskap om sin chefsroll eller sitt eget agerande i den rollen.

Handledning och coaching kan ske enligt traditionell metod i ett samtalsrum, men även i utomhusmiljö eller via internet.

 

Du är här: Home Vad vi erbjuder Enskild Handledning

INTROSPECTICA KONSULT 
c/o
Annette Leion
Månestad-Hagalund 2
585 93 Linköping


e-post:   Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.