INTROSPECTICA

Konsult

Personligt inriktade utbildningar

 

Här hittar du utbildningar för dig som vill lära mer om dig själv.

Genomgående för dessa utbildningar är att de leder till en ökad insikt och medvetenhet  men genom olika metoder.

Några har fokus på yttre aktiviteter för att du bättre ska förstå ditt inre liv,medan andra bygger på stillhet och meditation för att bättre kunna hantera det yttre livet. Inom detta område kan du också lära mer om relationer och kommunikation genom samspel med våra Islandshästar. Här ges också ett ypperligt tillfälle att hitta lugn och stillhet inom dig själv.

 

 

 

 

The Art of Living

Ett helhetsperspektiv på hälsa. Sker i samarbete med sjukgymnast och Hälsopedagog. Har som syfte att leda till förbättrade attityder gällande det egna välmåendet och hälsan.

 

Inre frid

Olika metoder kombineras för att hjälpa personer hitta inre styrka och frid. Bland annat meditation, stödjande samtal och föreställningstekniker. Insikt i det egna medvetandet genom övningar ute i naturen samt genom samspel med hästar.

 

Mindfulness meditation

Meditation för att lära sig vara i nuet. Medvetet välja närvaro. Kursen upplagd över åtta tillfällen om vardera 1,5 timmar. Kan också förläggas över en helg.

 

Coaching med kognitiv beteendeterapeutisk inriktning

Kartläggning av hur tankestrukturer kan vara hindrande eller utvecklande hos personen. Identifiering av begränsande och negativt tänkande. Livscoaching med inriktning mot vad som är önskvärda mål.

 

Personlig och andlig utveckling

Har som syfte att hjälpa dig utvecklas och bli det mesta av det som du kan bli. Bygger på en bas av humanistisk psykologi där självförverkligande är den viktigaste delen.

 

Equine Facilitated Experiential Learning

Skaffa dig spännande erfarenheter och lär dig förstå dig själv i samspel med hästar. Hästarna fungerar som våra speglar, det som finns i oss ser vi gärna i dem. Innefattar bland annat avslappning, kommunikation- och relationsträning. Vidare arbetar vi med att stärka självförtroendet och den egna självbilden. Har som syfte att hjälpa dig hitta dig själv och en trygg plattform inom dig. Erfarenhet av hästar ej nödvändig. Allt arbete sker från marken, det vill säga ingen ridning.

 

Naturbaserad handledning

Handledning som kan omfatta alla ovanstående inriktningar. Sker alltid utomhus. Fokus på det som är friskt hos personen. Jagstärkande insatser.

 

Du är här: Home Vad vi erbjuder Personligt inriktade utbildningar

INTROSPECTICA KONSULT 
c/o
Annette Leion
Månestad-Hagalund 2
585 93 Linköping


e-post:   Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.